Jag har väntat & väntat & väntat men det blev bara sju vykort (tio skall vara skickade till mig) Kanske har något fastnat på vägen, kanske har en adresslapp ramlat av, kanske har en skata norpat ett, kanske har regn löst upp bläck till en oläslig adress. Hur som helst är jag väldigt glad över mina sju kort. Sju människor har lagt ner tid (& kärlek) på att göra ett kort och skicka till en vilt främmande människa: mig :)

Vykorten är ifrån Kristi i Schweiz, Isabel i Portugal, Julie i Canada, Nina och Judy i Usa och Egle i Litauen. Ett osignerat kort är från Rumänien. Roliga & spännande, nya bekantskaper. Postcard Swap är en mycket roligt erfarenhet. Kanske dyker det upp något liknande nån gång i ditt liv, prova då. Det är roligt :)

I have waited & waited, but there is only seven cards. Perhaps the rain ruined the adress, a magpie snatched one, an adress label came off…I´ve got seven. Seven cards made to me. Seven cards from all over (links to som of them above). Seven lovely cards, from the Postcard Swap. I really enjoyed this. I recommend it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Papper blir skatter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.