Här är ännu ett uppslag från min skissbok. Jag bläddrade i en tidning en dag & ögat fastnade på bilden till höger – julrosor, rostig plåtburk, rosa glittriga rosor & Maria. Jag klippte snabbt ut den & klistrade in den på en sida i min bok. Efter det så har den fått vila, den har bara funits. Tills nu. Tills jag gjorde min egen jungfru. Maria i min tappning. Det trodde jag aldrig. Jag trodde att jag kanske skulle göra något av rosorna & färgerna. Ibland förvånar jag mig själv.

A while ago I cut out a picture from a magazine. The one above with the christmas roses & Mary. I glued the picture int my art journal & now I´ve made my own Mary. This I did not expect, the Mary. I was expecting inspiration from the roses. Sometimes I surprise myself.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Jungfru Maria

  1. ann granlund skriver:

    häftigt att se vilka vägar inspirationen kan ta sig. Din Maria är jättefin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange