Jag har en trasig spegel som jag länge tänkt förvandla till något. Min fina gamla spegel, ett tjugo år gammalt loppisfynd som föll i golvet. Jag bestämde mig på en gång att spegel skulle den inte bli igen, men i väntan på sitt nya jag har den legat i förrådet. Idag kom jag på det.

Idag plockade jag fram spegeln, en liten masonitskiva, whiteboardfolie och min japansåg. Jag ritade av spegelns bakstycke på masoniten, sågade ut den (så himla lätt med ett av världens bästa verktyg, hurra!) & satte fast den självhäftande folien på masoniten.


Nu har jag en alldeles egen whiteboard, en snygg sådan &så. Det är en otroligt lätt omvandling att göra om du har allt hemma. Whiteboardfolie finns bl a att köpa på CC Hobby.

A while back my old mirror hit the floor. I decided that it was going to be transformed & today I found out to what. I made a whiteboard. A good looking, personal whiteboard. It´s really easy to do, just put white board film on thin board.
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to En alldeles egen

  1. Ann-Sofie skriver:

    härlig idé

  2. Annica skriver:

    Du är grym på idéer!

  3. Marit skriver:

    Du är som “hon med håret” i äntligen hemma :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange