Ibland när jag inte har något specifikt broderi på gång, ingen specifik målning under arbete, så brukar jag ta fram skissblocket & teckna lite, klottra lite eller så tar jag en tygbit, vilken som helst & stygnar, bara stygnar. Har man ingen speciell lust eller inriktning så tar jag gärna ett mönstrat tyg & följer mönstret, leker med stygnen över det. Stygn för stygnens skull, för det stilla, det lugna, det meditativa.
En vacker dag så kommer jag att veta vad jag skall ha mina tyglappar med stygn till.

Sometimes when I feel like doing someting without knowing what, I take my sketchbook or a piece of fabric & just draw, stitch or  doodle. I especially like patterend fabrics. One day will I know what to do with all my stitched pieces of fabric…
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.