Jag har en kruka med minipåskliljor, som bör ha slagit ut alldeles lagom till påskafton, som jag inte bara ville ha i en kruka utan jag ville dekorera lite fint också. Det är ju inte alltid så lätt att bestämma sig på en gång. Ibland måste man prova olika alternativ. Och idag när det var dags för ett påskarrangemang så provade jag fyra olika varianter.
Så jag har nu provat med finaste glasskålen, ett halvt påskägg, en sexkantig pappkartong & min vackraste kakburk. Jag har använt penslar, nålfiltade broschämnen, ull-lockar, påskfjädrar & broderigarnstrassel. En av dessa står på köksbordet nu. En av dessa valde jag. Vet ni vilken?

It´s time for an easter  flower arrangement. I tried four different ones. I used all kinds of “bowls” & decorated with yarn, wool, needle felted forms, feathers & brushes. One of these is standing on my kitchen table, can you guess which one?
/Madde

 

2 Responses to Påskfint

  1. Elisabet skriver:

    Alla är fina, men jag hade valt glasskålen.

    • madde madde skriver:

      Jag gillar också alla, men det blev den med påskfjädrarna som fick stå på köksbordet. Det behövdes något som verkligen ropade “här är jag…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange