Jag gillar hjärtan. Jag broderar hjärtan på mina lavendelpåsar & jag nålfiltar hjärtan som blir armband. Dessa hjärtan är hårt, hårt nålfiltade. Skulpterade med nålen. Jag gör ett och ett. De är ganska lika men blir individer. Här är tre som passar i färg till vårens klädkollektioner – det är mycket blekt rosa, beige & vitt i affärerna. Kanske passar det då med ett rosalila, turkost eller ljusrosa hjärta på armen… Pris & beställningsinfo på hemsidan.


Dörr i dörr till affären där jag handlar nästan all mat så har det öppnat en second-hand-affär. Där fyndade jag i veckan ljuvliga handdukar ( ca. 35 x 35 cm). Fint & jämt virkade i vårlika färger & de passar utmärkt att torka händerna på i köket. Jag är jätteglad för dem och en hänger nu på kroken i köket.

I like hearts. This is my needle felted heart bracelets. They are felted really, really hard so that they will stay in shape & I sculpture them individually. These goes really well with the spring-collections of clothes, it´s a lot of white, beige,  pale blue & pink in the stores now. I also want to show my second-hand findning this week – lovely croched towels. They will look good & do their job in my kitchen.
/Madde

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange