Jag har fått en present av mig själv. Nya, gröna, sköna örhängen. Denna gång lite längre örhängen än jag brukar ha & så bra det blev. Ullen är ju ett så lätt material så man kan ha väldigt stora örhängen utan att de tynger ner örsnibben eller känns överhuvudtaget.
Jag är väldigt glad över min örhängen. Så nu när kaffet är uppdrucket (ur min jättestora gröna kopp) skall jag packa yogakläder, böcker & broderiväskan och bege mig in till stan. Jag skall trotsa blåsten, den otroligt rejäla blåsten.
Idag står yoga, massage, studier och broderiträff på programmet.
/Madde
Ps. på oanat denna vecka så är det en massa grönt…

 

4 Responses to Oj så snäll jag är

 1. Karin skriver:

  Så fina!
  Det är så bra att få presenter av sej själv! :-)

  • madde madde skriver:

   Å tack! Det är ju så himla bra att få presenter av sig sjäv, det är sällan det blir fel….

 2. Susanna Vose skriver:

  I wish I could write in Swedish. Anyway, I adore your nails and earrings and mug… all together, just like that.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 20 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange