För ett tag sedan berättade jag om att jag är med i ett ATC-byte (broderat). Jag själv skickade en broderad dam & nu så har ett broderat ATC landat i min brevlåda, “Orangeri” av AnnaMargot. Jag är så glad å det är så fint! Det här var väldigt roligt och jag känner att jag fått blodad tand. Fler byten vill jag vara med i, det här är ju jätteroligt!
/Madde

I have recevied my first ATC. It´s embroidered. I really like it. This is so much fun. I want to do more swaps :)

 

5 Responses to Mitt första ATC-byte

  1. ulla skriver:

    Fint kort

  2. ann skriver:

    Ja det är fantastiskt kul med allt roligt som kommer i brevlådan blandat med alla trista räkningskuvert. Jag har fått mitt första DIY-kort KUL KUL KUL. Det kom i genomskinligt kuvert, det gillade jag extra massor.

    ACT, åh vilken idé det skall jag göra med eleverna, man skulle kunna byta med en annan skola kanske… hmmm…

  3. […] embroidered ATC’s that was posted on the web, from that swap. Check them out for inspiration: Margot’s ATC, Madde’s (and more by Madde), Kerstin’s, Meta’s, Margareta’s! Isn’t […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange