Planerar inför Littfest – Umeås litteratturfestival, som går av stapeln i veckan. Gratis i dagarna tre med ett digert program. Jag skall vara med som utställare  under festivalen och kommer att ha med mig mina nålfiltade bokmärken, brickor, anteckningsböcker, vykort och… Ja, sen vet jag inte riktigt. Jag undrar om några nålfiltade armband vill följa med på litteraturfestival, eller om det är något annat jag skall fokusera på. Jag har inte så mycket plats på Littfest så jag får verkligen tänka efter hur jag skall planera det hela. Några tips eller önskemål?
/Madde

 

3 Responses to Hjärtliga armband & Littfest

 1. ann skriver:

  hej hopp, hördedu jag tror att jag skulle vilja ha en ring som ser ut som det runda tvåfärgturkosa armbandet på bilden. Kanske aningen mindre annars blir det nog lite klumpigt, eller? Tror du att det skulle gå att få beställa?

  • madde madde skriver:

   Skall kolla igenom ulllagret bara å så återkommer jag till dig Ann. Det är ett tag sedan det armbandet gjordes.

 2. ann skriver:

  då sätter jag mig ner och håller tummarna :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange