Gröna fingrar har jag inte. Krukväxterna omkring mig förtvinar och torkar ut. Jag glömmer bort dem. Ger dem sporadiskt med vatten. Endast få klarar sig, det som att de ger sig sjutton på att överbevisa mig. Jag köper ändå krukväxter emellanåt. Inbillar mig att den här gången går det. Nähä & sällan.
I går tog jag fram gröna band, fasnade för det ljuvt gröna presentsnöret. Jag gillar grönt.
Jag gjorde min egen grönskande växt. Den står i fönstret nu. I silvervasen. Blankt & grönt.
Tänker på hur glad jag är för samarbetet med Anna-Maria, trädgårdsmästare & kamrat. Glad över oanat.
/Madde

I don´t have green fingers. Plants & seeds, not my thing. But I like green. I love plants. So I´ve done my own, with green wrapping string.

 

7 Responses to Gröna fingrar

 1. Anita skriver:

  Vårligt och absolut lättskött!! Rolig ide.

 2. Ninette skriver:

  Vilken härlig idé! Blev verkligen jättefint och grönt!

 3. madde madde skriver:

  Det var roligt att göra & jag blev faktiskt riktigt nöjd :)

 4. Hej Madde –
  Du är med i mina första Swedish Spotlight för att visa de bästa bloggarna som kommer från Sverige. Jag hoppas att du ska kolla upp det.

  Michael
  http://bluevelvetchair.blogspot.com/2011/04/swedish-spotlight-on-10.html

  • madde madde skriver:

   Hej å tack, så himla roligt, vad roligt att du tycker om den :)
   Det gör mig stolt & glad. Klart att jag kollat upp det & jag gjorde ett inlägg på min facebook-sida med länk till din blogg.
   Må gott!

 5. Påskriset skriver:

  […] köket står ett påskris, eller ett ris i alla fall. För andra tider så är det ett julris, ett vårris, ett sommarris, ett oktoberris…ja, ni fattar. Jag har det alltid framme men det dekoreras på […]

 6. […] riktigt är intresserad av. Så jag försöker hitta andra vägar till färgklickar. Jag brukar knyta band i olika färger på grenar och ställa i vaser. Jag målar trädgrenar och en massa annat. Nu har jag gjort evighetsblommor av […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange