lena_andersson_littfest
littfest_fredag_
anne_wuolab_littfest
Ja, som jag sa, Littfest hela helgen. Gårdagen var kanon och jag gillar Lena Andersson ännu mer nu. Efter hennes samtal med Ruben Östlund om en manlighet i kris och efter hennes samtal med Stefan Ingvarsson. Heja. Jag lyssnade på annat också, bland annat ett seminarium om små språk i litteraturen där Anne Wuolab modererade och läste en av sin dikter som finns i en antologi som är resultat av en samisk författarutbildning. Jag låter mig bara uppslukas, att vara, att möta, att finnas, att lyssna, ta in och reflektera. Jag vill bara vara i det nu, så då är jag det. Ha en fin lördag.

As I told you yesterday – I´´m all in on the litterature festival this weekend.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange