klanning_o_kallt
Jo, lite galen i klänningar är jag just nu kanske, men jag kunde inte låta bli att göra en rosa också. Jag gillar rosa. Jag fyndade nämligen, i mina egna tygsamlingar, en fantastiskt fin rosa/cericerandig trikå. Ett tyg jag sytt presenter av för en massa år sedan och det fanns så mycket var att det räckte till en klänning. Det är samma modell på denna som på mina återbruksklänningar. Jag är helnöjd och den passar finfint.
Jag har för inga pengar alls faktiskt fått mig en massa nytt – mina återbruksklänningar, de andra två klänningarna och så denna. Alla sydda av tyger som jag återbrukat, gamla tyger jag fått och så denna av ett tyg som har värmt hyllan i tygförrådet i säkert 5-6 år. Allt material har jag haft hemma. Det känns otroligt lyxigt och bra. Man kan få helt nytt genom att återanvända eller ta tillvara det man har. Det blir jag glad av.

Det var jättekallt ute när maken skulle fota mig och det blåste massor, därför blev det en sorts dans och det var det som hamnade på bild.
Ha en fin fredag.

Yes, I´m a bit dress-mad at the moment. I did another dress. A lovely, pink one.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange