aterbruksklanning_nummer_tre

Jo, det har blivit en till, en till återbruksklänning. Det går ju så lätt nu när jag har gjort några stycken. Den är gjord av en blommig omlott-tunika från Indiska som aldrig satt bra (men jag gillar tyget och mönstret) och en t-shirt. Jag nyttjade omlott-tunikans sneda framstycken som kjol-del fram på klänningen och satte in delar från t-shirten i sidan, de följer fint framlivets delar. Tunikans ärmar använde jag rakt av. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Jag är nöjd med alla mina klänningar;
Återbruksklänning I, Återbruksklänning II, Rosa-randig klänning, Prisma, Grönblommig.

Yes, I´ve made another one – a dress out of and old tunic and a t-shirt. I like it a lot and it´s so easy and quick now that I´ve done a couple. If you want to see the rest of the dresses I made this year, click on the links above.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Återbruksklänning III

  1. […] gjorde jag ju fler återbruksklänningar, nummer två och nummer tre. Klicka på länkarna så kommer ni till dem. Jag gör verkligen saker i perioder, det märks […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange