vernissagekor_carina_marklund_ronnebyJag önskar att jag hade vägarna förbi Ronneby kulturcentrum konsthall nu till helgen, men det känns aningens långt bort. Carina Marklund, vars verk och bildvärld jag tycker så mycket om (sedan är hon ju en mycket trevlig person också) ställer ut med sin man i  Ronneby och jag är förtjust i bara själva titeln Ensamheten Döden & Drömmarna (poetisk, kanske får det inspirera till något framöver). Utställningen blandar textil och måleri och bådas uttryck – jag tänker på utställningen jag såg i Falun för ett par år sedan Fåglarna ser allt, som var mitt första möte med deras bildvärld och anar liknande möten. Det vore riktigt roligt att se, men jag får på så här sätt tipsa er om denna utställning istället. Utställningen öppnar idag och pågår fram till den 15 mars.

I wish I could go to Ronneby kulturcentrum konsthall and see Carina Marklunds new exhibition. I really like her work, her world, her work on fabric and her embroidery. So, if you´re passing. Se it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange