kuretakefarger
kuretakefarge2
Kanske minns ni att jag var på kurs och målade och vek en yukata. Då fick jag använda riktigt trevliga japanska färger. Gansai-färger, en färgkopp är 2,5 x 4,5 cm. Jag har sådana nu, här hemma hos mig. Hurra. Kära maken tycker att jag är den svåraste personen i hela världen att hitta presenter och julklappar åt (jag förstår ingenting, jag är ju världslätt, hittar och gillar grejer hela tiden). Men eftersom jag vet hur maken är brukar jag ibland göra det väldigt lätt för honom så jag sa att jag önskade mig de japanska färgerna i julklapp och så fick han en länk till en butik jag hittade. Jag fick då till svar att då måste vi köpa dem på en gång, för det skulle han inte komma ihåg annars (och det är ju sant, för han har inte alltid så bra minne) så färgerna är beställda och jag har fått dem – en julklapp i november!

parlemorfarger
parlemorfarger2
Jag fick en extra liten julklapp också, ett set med glittrande och skimrande färger. De är helt fantastiska. Det var en bra butik att handla ifrån om ni är intresserade, med snabb frakt. Den här butiken höll också något bättre priser än butiker jag hittade på ebay och amazon. Så ni får detta som ett julklappstips, till dig själv eller någon som gillar färg.

Do you remember the lovely japaneese colours I tried a while ago. I now own a set – it´s a christmas gift, in advanced (or two actually, cause I got the small perlized set as well). My husband´s memory is´nt always the best so he bought me the colours as a pre-christmas gift (he would otherwise has forgotten about it, I promise and it´s his own words). I love the colours, they are bought from Japan, and if you click on the links above you´ll get to the store.
/Madde

2 Responses to Julklappsfärger

  1. […] skulle vara i svart/vitt men blev så sugen på färg. Jag tog då fram finaste julklappsfärgerna, gansai, som är så trevliga att måla med. Det slutade som ett färgglatt mandala. Prova själv, det är […]

  2. […] satte mig med färgerna och det blev några blommor. Gansaifärgerna är så roliga att jobba med. Gillar verkligen att det finns både akvarell-iga färger och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange