pergunnar_gor_bokmarke
Idag är det måndag och det betyder radiodag. Det är riktigt roligt att göra dessa program och jag blir så glad när människor berättar att de lyssnat. Idag talar jag måleri på radion (det sänds kl 17.00 i P4 Västerbotten) – lite tips och trix som jag hoppas skall inspirera de som inte målar ännu, de som har lust och vill men inte kommit sig för. Jag hoppas att jag kan avmystifiera måleriet (även om jag har väldigt kort tid på mig). Vill du gå en inspirationskurs i måleri så är det bara att höra av sig – är ni fyra personer så bokar jag en dag speciellt för er. Jag ger kurser som inte kräver några förhandskunskaper. Här kan du se lite bilder från en kurs jag hade i våras.

Jag får väl visa en bild på oss, Per-Gunnar som är radiojournalist och den som hälsar på och inspireras och provar allt möjligt, och jag. Du kan också lyssna på gammla avsnitt här:

Today is monday and that means radioday. Inspiration and creativity every monday and it´s so much fun. I´m talking about painting on the radio today – what to think about if you want to start painting, what you need etc. Here´s a photo of Per-Gunnar (the reporter) and me.
/Madde

One Response to Radiodags

  1. […] sista delen av min årssummering. I september så började en fantastiskt rolig resa – mina inspirationsprogram på P4 Västerbotten. Varje måndag från den 15 september, ändra fram till den 22 december har […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.