sittdynor_ull
sittdynor_ull2
Jag skrev ju om Åsa och Mia förra veckan, om deras fantastiska yllebroderi. Jag fick inte riktigt plats då med Åsas fina sittdynor, så här kommer de. Yllebroderi på kläde på en rund bit fårskinn. Alldeles ljuvliga och inspirerande. Tycker så mycket om uppmaningen sitt och texten för stjärten. Tycker om det bruna och rosa (fast jag verkligen inte är så förtjust i det bruna, lustigt hur vissa färger ibland ändå talar till en). Jag blir glad av dessa och vill göra egna sittdynor.

asa_westman
Du är inspirerande Åsa!

Here are some more photos from Åsas embroidery. I love it!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to För stjärten

  1. Sara skriver:

    Vilka häftiga sittdynor hon har gjort!

  2. Britt Dahné skriver:

    Jag gick också igång och håller på med min 2-dra. ICA Maxi i Visby hade de runda skinnen i brunt, vitt och svart för 99:-/st så började med att köpa 6 st. Syr sittdynor till de äldsta barnbarnen som fyller 18 resp 20 nu i september. Att jag gick igång var väl inte så konstigt, kläde och redgarn är ju ” mitt material “

  3. eva albrektsson skriver:

    Javisst var det inspirerande besök!!! Tack Madde för du delar med dig av bilderna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange