marsma_pa_gang
marsma_pa_gang_foder
marsma_pa_gangnitar
Jag har en ny marsma på gång, i kläde. Tycker om den. Alla delar. Färgvalen. Alla olika fodertyger och kantbandstyger. Jag hittade några nitar som jag satte under den , som fötter liksom. Det lejongula sidopartiet är rent – utan utsmyckning – gillar att det är så. Men man vet aldrig hur länge det får vara så. Alla delar är klara egentligen, den väntar bara på sista monteringen och något sätt att stänga den på – jag har några ideér.

marsma_pa_gang_detal2j
marsma_pa_gang_detalj
Jag dekorerar inte i överflöd så gärna, jag gillar det enkla. Less is more tycker jag räcker långt. Jag har broderat lite grann på denna, lagt til några applikationer, gula indiska band (tack Britt!) och så mina favoritpaljetter. Stora och runda och helt platta. Den här marsman är aningen större än den förra jag gjorde och jag har valt att göra en kortare variant ( i locket). Återkommer när jag monterat den.

I´m making another marsma – sewing bag. It´s almmost done. Just a little bit left to do. Soon, very soon. I really like it. Like the simple decorations. Less is more. It´s little bit different than my last one,  who looks like THIS.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Marsma på gång

  1. […] började med en marsma i maj när jag var med kamraterna på Gotland. Jag gjorden i princip klar den i juni och sedan hände […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange