matcha_nbagellacket
När jag plötsligt ser ner på mina händer och inser att den färg jag använt mycket av just idag matchar nagellacket. Tänk om det var så att allt skulle matcha. Nu gör jag iofs det väldigt ofta – med mitt nagellack alltså, men det är lättare än man kan tro eftersom när jag tittar på mina färger och mina kläder så harmonierar de ju. Jag gillar ju det jag gillar.

tva_samtidigt
Jag har ju berättat förut att jag brukar ha en bit papper eller kartong för att lägga överskottsfärg på när jag målar. Det brukar jag ha, eller som i det här fallet ett block.
Ha en grön dag!

Suddenly I see  my fingernails and how they match the colour I´m using. Well it is´nt hard usig the colours you like. And the ones I like I have a lot of – in clothes and in different colours. Instead of just a paper I sometimes have an extra pad besides me when I´m painting so that I´ll have somewhere to put my excess colour. Have a green day!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange