mysteriebrioderiet_pa_gang
mysteriebrioderiet_stanna
Mysteriebroderiet som jag hoppade på för några veckor sedan går vidare och det är riktigt roligt. Jag gillar att styras av en utmaning, en ledtråd. Även om jag har fri tolkningsrätt, så förhåller jag mig ändå till något som står utanför mig, som någon annan valt och det är spännande. Det är också givande. Hittills har detta blivit. Nu i lärdags fick jag ytterligare en ny ledtråd, men den ligger jag lite efter med eftersom jag har haft så fullt upp. Men jag tar igen det till helgen. Det är också väldigt spännande att få följa de andras broderier. Maria – jag blommar –  håller också på med mysteriebroderiet.
Vill du se hur mitt broderi, min bild, har utvecklats så finns ETT och ETT TILL inlägg om mysteriebroderiet.

This is my piece, what I made so far in the embroidery challenge. It´s a lot of fun getting instructions, be told what to do, even though I can interpret it as I want. It still is a rewarding challenge. Love it. Six more weeks to go.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Växer fram

  1. Maria skriver:

    Ja, visst är det kul! Både att göra och se andras.

  2. […] linjen diagonalt över broderiet. Gillar det. Undrar vad det blir för utmaning på lördag. HÄR hittar du bilder på hur broderiet såg ut för ett par veckor […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange