poesitips_2014
poesitips3_2014
På tal om poesi som jag skrev härom dagen. Mer poesi åt folket, så kommer här några lästips (som för övrigt blev väldigt grafisk). Fyra diktsamlingar, fyra olika, gamla som nya. Äldst är underbara Claes Andersson och hans Under från 1984 (finns på antikvariat och bibliotek). Sedan kommer Ingela Strandbergs Lilla svarta hjärta från 1999 och Eva-Stina Byggmästars Den harhjärtade människan från 2001 (som finns på bibliotek och antikvariat). Sist ut är Austin Kleons Newspaper Blackout som kom 2010 men som är alldeles ny för mig (ja, jag fick den i julklapp). Trevlig läsning!

Speaking about poetry. Here´s some poetry tips. Don´t know if any except Austin Kleons is available in english, but if they are, they´re worth reading.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange