varsagod_att_ta_ngt
stoppgarn
Olika människor fastnar för olika saker. Jag har sedan ett par år (egentligen sedan jag var liten) ett extra gott öga till stoppgarn. Inte att sy med, mer att ha, ta i , bläddra bland och titta på. Och inte bara själva garnet utan papp-bobbinen och allt. Helheten. Jag samlar på mig dem om jag råkar hitta några (jag är inte maniskt samlande). Jag har nämligen ett projekt i huvudet. Ett projekt i tanken. Ett projekt på idéstadiet. Men jag behöver några till för det. Så jag fortsätter. Mitt långsamma samlande.

När jag var i Jönköping härom veckan fanns där ett mycket sympatiskt bord, där man fick ta något om man hittade något man behövde. Jag hittade fyra stoppgarner och blev alldeles lycklig. Lycklig dels över idén att ge bort saker som man själv inte har användning för och dels för att jag hittade så fint stoppgarn. Grönt är inte vanligast och se den lilla, så fin. Tack till den person som valde att ge bort. Jag blev väldigt glad!

Different people get stuck on different things. I collect (on and off) darning-yarn. Like them so much. I have an idea what I might do with them. But I need a lot more for that.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.