sjalvportratt

Min dag går i självporträttets tecken. Idag skall jag ta ett självporträtt. Jag skall vara med i Elin Berges fotoprojekt Selves. Spännande, läskigt och roligt på en och samma gång. Jag har aldrig träffat Elin förut, första gången blir i dag, när själva fotograferingen och intervjun skall ta plats. Bilden och intervjun ligger till grund (tillsammans med en massa andra människor som gör samma sak) till hennes kommande utställning som går av stapeln under nästa år, självaste kulturhuvudstadsåret.
Bilden idag är ett av mina egna självporträtt. Jag har blandat teknikerna måleri och symaskin!

I´m going to take  self-portrait today. I´m going to be a part og Elin Berges Photoproject Selves. Fun. Great. Scary.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Självporträtt

  1. […] var ju hos en fotograf, Elin Berge, och tog en bild i oktober. En bild, ett självporträtt, som ingår i hennes projekt Selves. Jag har nu fått en kopia av den […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange