tavel_grafitti3
I entrén till Umeå stadsbibliotek, bakom den stora anslagstavlan, bredvid toaletterna.

tavel_grafitti2
Där till vänster hänger två tavlor.

tavel_grafitti
Den vita, den högra, kom dit först och hängde ett tag alldeles ensam.

tavel_grafitti4
Efter ett tag fick den sällskap ev en lila. De pratar med varandra. Ingen jag vet (vad jag vet) vet vem som satt upp dessa. Det gör absolut ingenting. Jag skulle bara vilja skicka ett – Tack, så fint till den som gjort det. Jag tycker om att de hänger där. Jag tycker om att de får hänga kvar. Jag tycker att det här är hur bra som helst. Som ramad graffiti på ett sätt. Mer sånt. Mer tavlor åt folket. Mer tavlor av folket!

At the library, in town. Someone has put two framed sayings. The white one came first. The other one a bit later on. No one (that I knows) know who´s it is., who´s done this. I just love it. Love the concept, the idea, the action. Framed graffiti. Love it!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Hur bra som helst!

  1. Mina tankar gick direkt till att det är en protest mot samhället, mot att det finns människor som inte har något hem.

    • madde madde skriver:

      Ja, det tänker jag på också. Det är starkt. Men jag får också andra associationer, om var någon specifik person bor, om hur viktigt det är för många VAR ens adress är belägen osv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.