vernissagekort

Sitter och försöker planera min helg. Dricker kaffe. Jag har en massa jobb att göra. Snickra på huset är ett av dem, men det kanske måste få stå undan lite. Jag har ett par föreläsningar att förbereda och ett par sagoworkshops. Måste kolla igenom lite av det i helgen i alla fall. Sedan sitter jag med Carina Marklunds inbjudan till vernissage idag. Hon ställer ut textil och broderi på Lilla Galleriet i Umeå, utställningen heter Den sköra tråden. Dit vill jag också. Sedan läser jag lite recept och klurar på om rödbetssoppa vore grejen i morgon till middag…
Hur ser din helg ut?

I´m thinking of going to an exhibition today. Do a little bit of work on the house, on a lecture and for a workshop. How´s your weekend?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Utställning, soppa och föreläsning

  1. IréneJB skriver:

    Denna helg står vandring med maken på schemat. Idag blev det en tur till Åsvikelandet & Torrö. En fin dagstur med härligt väder och många fikastopp. I morgon blir det en kortare vandring innan vi åker och hämtar barnen.

  2. madde madde skriver:

    Det låter som en riktigt trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange