kurs_vilhelmina
I fredags var jag och Karin och inspirerade förskolepersonal i Vilhelmina. Det blev en teoretisk och bildinspirerande förmiddag  där vi fokuserade på delaktighet och fysisk miljö. Jag jobbade för några år sedan deltid som projektledare för ett stort projekt, Barns delaktighet i det fysiska rummet, så jag har tillskansat mig en hel del kunskap. Det var riktigt roligt. Etermiddagen i Vilhelmina var praktisk – se bildcollaget. Det var så roligt och vi fick så fin respons. Någon annan kommun som vill att vi skall komma och föreläsa och inspirera? Vi kommer!

Here are some photos from the coruse and leccture I gave the last friday. Ao much fun!
/Madde

3 Responses to En utedag

  1. Vad roligt det ser ut. Bilderna får mig att längta ut till friska och fuktiga löv och varma kläder

  2. […] i Vilhelmina idag. Det blir lite teori och lite praktik. En fin mix. Vi träffade samma grupp i september och då hade vi utefokus. Denna gången är vi inne och fokuserar på poetiska språk, estetik och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.