bild_9_sept2

Förra veckan, min vecka som dokumenterades. Så hade jag ambitionen att göra en bild om dagen också. Det började bra. Jag gjorde den första. Jag gjorde den andra (som blev så ful så den får ni bara skymta). Jag började på den tredje, men glömde fortsätta efter att min sprayade färg hade torkat. Så det blev inte så mycket. Det bidde en tumme…

bild_9_sept3
bild_9_sept
Jag gillar i alla fall den första. Damen med mössan. Damen med turbanen. Jag har använt tusch, sprayfärg, och akrylfärg. Jag använde lite penslar och mest fingrar. Rejält med färg. Jag får utmana mig själv till dagliga bilder en annan gång. Jag gjorde ju det ifjol – 50 bilder på 50 dagar. Det får jag göra om, sen…
Målar du?

Last week, my week in the life. The documented one. I planned to make a painting a day. It didn´t work out. I made 3. Well, 2,5 really. You can only see 1,5. The second one is to awful.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Det bidde en tumme…

 1. Elin skriver:

  Det blir sådär ibland när man vill en massa saker. Tiden räcker inte till allt :) Jag gillar också din dam.

 2. Maria skriver:

  Jag skrev iallafall ner dygnets alla timmar och reflektioner en hel vecka. Jag tyckte särskilt mycket om att tänka på och skriva ner det på andra bladet, observerat/uppsnappat/tacksamhet och…vad det nu var…det skulle jag kunna göra oftare.

  • madde madde skriver:

   Ja det gjorde jag också, skrev alltså, och fotade en hel del varje dag. Håller med om dagens reflektioner, det skulle man göra oftare :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.