lilla_galleriet
carina_marklund
carina_marklund2
Jag var på vernissage i helgen, på Lilla Galleriet i Umeå. Carina Marklund öppnade sin utställning Den sköra tråden. Det var så trevligt att få träffa Carina igen och se hennes fantastiska bilder. Och alla andra trevliga människor jag träffade, som jag inte sett på ett tag. Man ska hänga på vernissager mer, det är ju helt klart. Tillbaka till Carinas bilder. Hon jobbar med collage  – collage med tryck, färg, applikation och stygn. Hennes bilder är fulla av berättelser, nivåer och bottnar. Jag gillar dem verkligen. Tack för en fin utställning Carina. Jag gillade verkligen de runda. Har du vägarna förbi så gå in och se du med!

I was at Lilla Galleriet this weekend at the opening of Carina Marklunds exhibition. Love her art! If you can, see it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange