tygparlor1
tygparlor2

tygparlor3

tygparlor4

Hanna höll en pärlworkshop på Gotland – textilpärlor. Vi klippte ut raka eller spetsiga små tygremsor efter behag och rullade upp med lim på grillpinnar eller sugrör (beroende på hur stora hål man vill ha i pärlorna). Lätt & roligt! Se bara till att inte limma fast tyget på pinnen eller sugröret, de skall gå att ta loss också. Man kan sedan limma fast glittriga trådaer eller glitter om man är på det humöret. Sådana här pärlor gör du lika enkelt med papper – återbruka ett glansigt magasin.
Jag tycker riktigt mycket om de pärlor jag gjorde, så de ska få bli ett halsband. Återkommer med bilder när det är klart.

Hanna held a bead-workshop in Gotland. Beads of fabric. A lot of fun. So beautiful and easy. Use strips of fabric, roll them onto a stick or a straw, seal it with glue. Decorate with glitter and threads if you feel like it. I´m going to make some jewellery out of mine. I´ll be back with photos when I´m done.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Tygpärlor

  1. Tyg och otyg skriver:

    Jag noterade dem på en av bilderna i förrförra inlägget. Har länge tänkt göra sådana papperspärlor, men har inte tänkt på att man kan göra dem i tyg också. Fiffigt!

  2. Britt Dahné skriver:

    Mina ligger i en fin träask och än så länge tittar jag bara på dem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange