vagpinne_1
vagpinne_3

Idag åker jag dit näsan pekar… eller mot Dalarna, Insjön och Sätergläntan. Jag åker ju på kurs, Längs nya linjer/Along new lines. Som jag sett fram emot detta. Kurs. Inspiration och får träffa människor. Bekanta vänner och helt nya. Bland andra kommer jag att träffa Elisabet med bloggen Textila Inslag. Kul!
Nu har jag packat broderimaterial, pennor och färger. Svart vitt och rött bara. Svart och vitt var givet och sedan är kursinstruktionen att använda en färg till. Jag har valt rött. Spännande. Bilstereon är laddad. Nu åker jag. Håll tummarna för att det blir bra!

I off now. Off to my course Along new lines. Wish me a great weekend :)
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Nu åker jag

 1. Gunilla skriver:

  Trevlig resa! Och – ha det riktigt bra på kursen, önskar jag er alla!

 2. Tyg och otyg skriver:

  Välkommen till Dalarna! Själv åker jag härifrån i helgen, men hoppas att du får det trevligt!

 3. iHanna skriver:

  Klart det blir bra! Hälsa gläntan och alla jag känner, och hoppas du får göra någon kul övning som du kan dela med dig av sedan… :-)

  PS: Kör försiktigt, och glöm inte tistlarna sen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange