mona_m_bokNu är jag på väg till Småland. Jag ska träffa min kamrat Mona som jag inte sett på många, många år. Det har hänt en massa i våra liv sedan vi sågs sist så det ska bli riktigt spännande att ses igen. Jag har förväntansfulla fjärilar i magen. Hon har fortsatt fotografera (hade aldrig trott något annat, kolla in hennes bilder) och så har hon skrivit en bok (ja, tusen andra saker också). Boken  PS.Tobak – handlar om Gunnar Söderman och hans liv vid fronten i finska vinter- & fortsättningskrigen. Boken är baserad på hans fältpost hem till systrarna. Mona har lagt in fakta om krigen så att man får sammanhanget och historien. En bok jag rekommenderar om ni vill ha mer pejl på historien. En riktigt fin bok.
Hoppas att ni också har en bra torsdag!

I´m on my way to the south of Sweden today. I´m visiting a friend, Mona. I have´nt seen her for a really long time so I´m really looking forward to this. A lot of things has happend in our lives so it´ll be great to see her again. Butterflies in my stomach of anticipation. She is a brilliant photographer and she has written a book, PS. Tobak (among other things)
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange