poatcard_swap_2013_bak
postcard_swap_2013_kuvert

postcard_swap_2013_signerat

Nu är mina vykort, till iHannas The Postcard Swap 2013,  signerade. (HÄR är framsidorna). Baksidorna utskrivna, limmade och dekorerade. Kuverten har fått var sin fågel på sig. Frimärken påklistrade. Adresser är skrivna – mina kort skall till Sverige, Norge, Belgien, Tyskland, Canada, Nya Zeeland och USA. Hoppas att de kommer fram och att ni gillar dom…

My postcads (for the postcard swap 2013) is signed. The backs are done and decorated. (HERE are the fronts) The envelopes got a bird on them aswell. And now they´re off to Sweden, Norway, Belgium, Germany, Canada, New Zealand and USA. I hope you´ll like them…
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Klart & sänt

 1. Gabriella skriver:

  Så fantastiskt för de som får ta emot. Personliga brev med tanke och omsorg dimper inte ner i brevlådan allt för ofta. Jysk, Rusta, Willys och diverse elgiganter tar allt för mycket plats. Reklam – nej tack, handskrivet – ja tack!

 2. I’m one of the lucky recipients of your wonderful bird postcards. Thanks so much! I love it and now that I’ve found your blog and seen your wonderful photography, I’ll be back.

  • madde madde skriver:

   So so glad you liked the card. Welcome back to my blog (all my posts has a summary in english)!

 3. Sarah G skriver:

  Madde! I received one of your delightful cards! Thank you so much! I love how I can see your fingerprints in the paint! I wish I could read Swedish, so that I could read your blog! But I will continue to visit nevertheless and look at the beautiful photos!

  • madde madde skriver:

   So glad you liked it. Thanks. I always write a summary in english at every blogpost, so you can always get the idea of what I´m writing about.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange