diktbild
dikter dikter3
Gabriella kan du läsa mer av på Gabriellas ordlycka. Laila finner du i Lailas corner. Anette kom loss och skrev två dikter. Pia är en passionerad brodös som ofta använder ord i broderierna. Margareta skriver och målar ikoner. Vännen Annica bakar, målar, planterar och skriver. Karin är vän, grundare av Tantteatern och skådespelare. Gunilla möter jag i broderisammanhang. Ida skrev vackert om hur livet och stolen flätas samman. Cecila har jag tillsammans med Margareta, Gabriella och Annica mött på studier i Skapande Svenska.
Tack snälla för era dikter. Jag är stolt över att få publicera era dikter här. Tack.
Jag är så glad över att ni ville vara med.

These are the poems I got from my poetry-challenge last week. I´m so glad and happy that you all participated. I love your poems.
/Madde

Tagged with:
 

11 Responses to Dikter!

 1. Elisabet skriver:

  Fantastiskt!

 2. eva albrektsson skriver:

  ÅHHHH Vilka underbara dikter!!!! Duktiga ni

 3. PIa skriver:

  Helt underbart! Vilket fint initiativ, Madde! Hurra för dig!

 4. Laila skriver:

  Så mange fine dikt det ble. Morsomt å se hvor ulike og hvor like de kunne bli. Takk for at jeg fikk være med.

 5. […] får man skämmas & det gör jag nu. Jag upptäckte att jag glömt en dikt i min diktutmaning. Diktutmaningen till fotot av korgstolen. Jag slarvade tydligen, för Gunillas fina dikt kom aldrig […]

 6. […] förbi korgstolen som inspirerade till haikus i vintras. Kanske dags igen snart. Bra idé! Å vad roligt. Jag skall leta fram en bild och så […]

 7. […] inspiration ev ett foto. Då blev det en korgstol och ni skrev fantastiska dikter som publicerades HÄR och HÄR. Nu tänkte jag göra samma sak igen. Någon som vill vara med? Här är bilden jag […]

 8. […] en bild. Vi har gjort det vid två tillfällen tidigare och de dikterna (och bilderna) finns HÄR, HÄR och HÄR. Detta hus tänkte jag skulle få inspirera denna gång. En bild med många bottnar och […]

 9. […] Boken låg intill mig vid datorn i kväll när jag besökte bästa designmaddes blogg för att spana in de dikter som skrivits utifrån en vacker bild som Madde publicerade på sin blogg i förra veckan. Stolen på Maddes bild är helt klart nära släkting med stolen på bokomslaget. Ska bli spännande att se vilken berättelse som döljer sig bakom den här stolen. Vill ni läsa dikterna (bland annat min) som dolde sig bakom Maddes stol hittar ni dom här. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange