dikt_gunilla_nilsson
Ibland får man skämmas & det gör jag nu. Jag upptäckte att jag glömt en dikt i min diktutmaning. Diktutmaningen till fotot av korgstolen. Jag slarvade tydligen, för Gunillas fina dikt kom aldrig med i förra inlägget. Så nu kommer den här i stället. Tack så hjärtligt Gunilla Nilsson för att du ville vara med. Ursäkta att det dröjde med publiceringen.

bibelbladscollage
collagegrund

Limmar mera och mera. Bibelbladscollage. Gillar det gamla typsnittet, stavningen och språket. Gör flera grunder, i olika storlekar, till bilder. Lägger in, duttar dit och sprayar färg i det våra limmet. Nu väntar jag på att allt ska torka. Tycker om den lite blanka ytan som limmet ger. Sedan måste de ligga i press. Efter det kan det bli bilder. Jag är på bildhumör. Oj, vad roligt det är att vara det.

I´m making more collages. I´ll paint on them later on. but first they have to dry and lie under pressure so that they´ll get really flat. Then I can paint. Not until then.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Dikt & collagekul

 1. Gunilla skriver:

  Hej Madde!

  Du är absolut förlåten =)

  Må gott/Gunilla

 2. madde madde skriver:

  Å så bra, tack :-)

 3. Ann skriver:

  Kan man inte stryka på dem istället för att lägga dem i press?

  • madde madde skriver:

   Jag är rädd att limmet smälter & klibbar då, tror inte att det skulle bli bra. Men jag har iofs inte provat…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange