Idag utmanar jag mig verkligen & det genom att gå en utbildning i storytelling. Inte så att jag skall bli berättare (fast berättar gör jag väl på något sätt här, varje dag) utan det handlar om att berättande kopplat till sin verksamhet. Berättande kopplat till designmadde.
Jag tänker att detta kan vara ett bra verktyg  för att komma ut i världen. Det skall bli spännande att möta både deltagare och kursledare. Ledare är Jenny Eklund, vars effektbrev jag verkligen kan rekommendera och Marianne Folkesdotter, berättarantikvarie.
Utbildningen är tre dagar lång, idag & i morgon och en dag i mars. Jag vet att jag kommer att få läxor, och en redan ikväll. Jag får berätta mer, sen, när jag upplevt och reflekterat lite :)

Today I´m really challenging myself, I´m attending a course in stroytelling – corporative storytelling. Exciting and a bit scary. Tell you more later on.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Utmanar mig idag

  1. Elin Folkesson skriver:

    Vad spännande! Det ska bli kul att höra vad ni får göra och hur det går.

  2. Bara Anna skriver:

    Vilken mysig och inspirerande blogg!
    Jag återkommer…

  3. […] har ju gått en kurs i veckan, storytelling, eller i alla fall de två första dagarna av kursen. Den sista dagen och avslutningen är om […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange