Nu är den klar – skissboken till Brooklyn Art Library.The Sketchbook Project. Klar, paketerad & skickad! Känns bra. Känns roligt. Hej då alla bilderna, hej då mina memoarer… Jo, det var det som var mit tema, min biografi. Så jag har gjort åren 1-40. Abstrakt ibland, symbolisk andra. Jag har scannat hela boken så jag kommer att sammanställa det en dag, men jag har inte riktigt kommit på hur ännu. Jag återkommer om det. Det här har varit riktigt roligt, och jag gillar idén med att skicka iväg den. Tycker du att det verkar kul så är det en ny omgång nu.

It´s done, ready, packed to go. It feel good, my memoirs are done – yes, that was my theme. I did my life – from 1-40 – on these pages. Abstract in a way, symbolic in another. I like the idea of sending it away, off to Brooklyn, going on tour.  If you liked it, they got a new round going on, you can sign up for it if you want to. I´ve scanned all my spreads and will show them to you, but I  have´nt figured out how I want to do it yet. I´ll be back…
/Madde

Tagged with:
 

7 Responses to Nu är den klar

 1. Britt Dahné skriver:

  härligt!!!!

 2. Lena skriver:

  Visst är det kul! Jag skickade in min för ett par veckor sedan och kunde inte låta bli att beställa en ny direkt. Nu går jag och väntar vid brevlådan igen :)

 3. Maria skriver:

  Kul o fint. Måste läsa om det.

 4. PetraMaria skriver:

  Men det där är ju så häftigt :) vilket ställe, snacka om att det kokar med inspiration i de bokhyllorna. Blir sugen på att själv vara med. Tänk om något liknande funnits i Sverige, tunerande inspiration :))

 5. […] skickade ju en skissbok till Brooklyn vid årsskiftet, The Sketchbook project – de har en himla massa roliga projekt […]

 6. […] två år sedan gjorde och skickade jag in en skissbok till Brooklyn Art Library i New York. Det var ett riktigt roligt arbete. Är du intresserad så […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.