…& papperstejp är roligast. Washitejp är ju en av de roligaste  som dekorationstejp i alla fall, eftersom den finns i alla upptänkliga former och färger. Rolig att använda i brev, på kort eller kuvert. Du kan också ta in den som dekorationselement i dina bilder, i dina collage och i dina skissböcker. Bra present till dig själv eller en kamrat som har samma intresse. Ett bra tips på butik är PY Hobby som har mycket bra priser. Jag gillar också Granits bruna papperstejp med hjärtan på.  Man kan också använda dekorationstejp som allt mellan himmel och jord. Jag har sett julstjärnor, som julpynt, flaggspel på kort, dekor på ljus, med mera, med mera. Tejp är kul!

I lika tape! and washitape is a lot of fun. I like the store PY Hobby who´s got really good prices. I also like the brown tape with hearts from Granit. I use tape in cards, letters and on envelopes. But I also use them as elements in my images, in mmy art journals and collages. Tape is a nice present – for your self or a good friend.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Tejp är kul

  1. Britt Dahné skriver:

    Nu har jag handlat tejp som säkert räcker resten av mitt liv.
    Att webbhandla rolig tejp var lite kulans i snöyran.
    Kram

  2. Anna-Karin Kask skriver:

    Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange