Jag började ju på en ny skissbok/art journal för ett litet tag sedan. Jag har nu bestämt tema för boken, jag har till och med döpt den, vägar blev det. Jag har grundat rätt många av sidorna, men är det många kvar. Det är en stor och tjock bok så det är en riktig utmaning att fylla den med innehåll.


Jag har också börjat på några collage i boken, jag har tecknat lite och på några uppslag till och med målat en aning. Det är roligt, boken är på gång, den har startats och är på väg. På väg, vägar, vägval och riktningar. Så är det.

The other week I started a new artjournal and I´ve now decided the theme – roads/ways. I gessod a lot of spreads, some more to go. I´ve started a few collages, I´ve drawed and painted. The book is on it´s way. Lovely!
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Vägar och vägval

  1. Berit Scahmpi skriver:

    och då kommer jag att tänka på den sång/teater föreställning vår sånggrupp gjorde tillsammans med föfattaren Britta Stenberg. Vägvisa, heter den. Har du sett den? Vägvisa, vis efter vägen, vis av att vandra vägen fram, visor efter vägen, visa vägar… Kram från mej till dej du visa kvinna!

  2. […] vad jag målar – varje dag faktiskt. Mycket i min skissbok vägar. Alla uppslag är grundmålade. Alla uppslag har vägar. Några vägar är klara, men dom är få. […]

  3. På arbetsbordet skriver:

    […] lovade mig själv vid årsskiftet). Jag målar varje dag, i alla fall lite. Jag målar mest i mina böcker som jag modifierat. Utrangerade biblioteksböcker som blivit mina skissböcker, mina […]

  4. […] målade också i min lilla bok. Så nu har jag två på gång. Dels den jag kallar vägar och nu också denna, som heter blommor & fåglar. Jag har bestämt mig att i båda jobba med […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange