Det var helt magiskt stilla härom dagen. Inte en krusning på vattnet och allt speglade sig självklart med exakt återgivning. Faktiskt magsikt. En alldeles stilla allhelgonahelg. En bra helg, en god helg. En sko var också kvar, över, vem saknar en sko?


Måste också få visa fina presenter, som jag fick bara så där, av fina Yellow Yorkie. En fantastisk te- & kaffemugg, älskar stora (maken kallar dom blomkrukor), vintervarmt yogi-te och ett fantastiskt mintgrönt nagellack. Himla, himla glad är jag!

The weather was magic this weekend, it was completely still. The world reflected into the water and someone has lost a shoe. A good weekend. I also have to show you the wonderful gifts I got from Yellow Yorkie. Just like that. Beautiful you!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Magiskt och gott

  1. vicky vaitsi skriver:

    still. i like that!!!

  2. […] Känn stolthet » Stuprör blev mintgrönt Stuprören blev mintgröna streck (influerade av mitt nya nagellack tror jag). Jag använde en liten kakelplatta att blanda rätt nyans på. Det här känns bra, det […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange