Jag har hoppat på Slöjdakademins nya utmaning – arkitektur. Man får en instruktion/utmaning i veckan (i tio veckor) på temat arkitektur. Man väljer själv om man vill göra separata verk eller ett. Jag har bestämt mig för att göra ett verk, en bild.

När jag fick första veckans instruktion som var dörrar så bestämde jag mig för att återbruka ett påbörjat broderi, som var tänkt som ett atc. Jag vliesofixade fast det på ett linnetyg, och det känns som en dörr, en öppning. Där började jag. Jag tog också fram textilfärgerna & målade lite. Det här känns bra, det är en bra start. Just nu klurar jag på andra veckans instruktion: tak. Undra hur jag skall lösa det…
Kolla in på slöjdakademins blogg så kan du följa andras arkitekturutmaningar.

I´m in a challenge – a creative challenge on architecture. I´ll get an insturction every week for ten weeks. The first one was doors & I reused an embroidery as a door (an opening) and put it on a piece of fabric. I´ve decided to make on artwork, one pice with all the ten instructions (you can make ten separate pieces if you want). This weeks instruction is roof – wonder what I´ll make of that…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.