Många damer, många färger och uttryck har det blivit i boken, damernas bok. På syjuntan förra veckan så fick kamraterna titta i den och det var riktigt roligt att få respons. Det finns alltid ett mått av läskighet när någon skall titta på ens arbeten nära, hur de skall uppfatta det hela…Men det var roligt och jag vet att det antecknades hur jag gjort och gått till väga.

A couple of more spreads from my book of ladies.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Damernas bok III

  1. Maria skriver:

    Jag är som inspirerad av det där att arbeta i en befintlig bok. Måste ju ta mig tid att testa någondag.

  2. […] jag. Denna gången använder jag mig av en foliant, alltså ganska stor, 23 x 30 cm. Den förra, Damernas bok, är bara 12 x 19 cm. Den bok jag utgår ifrån nu är en illustrerad bok om svensk historia från […]

  3. […] på det jag har framför mig – mina olika berättelser. Och så har jag börjat på ännu en skissbok/art journal – jag grundar sidor och gör lite bakgrunder. Jag vet ännu inte om boken skall ha ett tema […]

  4. […] en del förut här på bloggen och kolla i kategorin Art Journal så hittar ni många inlägg om damer och fåglar och vägar bland […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange