I helgen var jag i Stockholm & en av höjdpunkterna (jag hade många) var ett långt besök på Nationalmuseum, utställningen Slow Art och långlunch med iHanna. Jag har sett fram emot den här utställningen länge, sedan i maj & äntligen fick jag komma dit & det var verkligen värt det. Så mycket fantastiskt fint och spännande (i detta magnifika hus, jag älskar nationalmuseum). Utställningskatalogen går att ladda ner som pdf – så kolla in allt fantastiskt om du inte har varit där. Än hinner du se utställningen också – den pågår till 3 februari.

When in Stockholm I visted the National Gallery and the exhibition Slow Art – an exhibition that I´ve been looking forward to since may. It´was really worth it. So many fantastic things – check out the catalouge. I also had a really long lunch with iHanna. :)
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Slow art

  1. eva albrektsson skriver:

    Javisst är det en underbar utsällning, en bland de bättre. Och sedan träffa Hanna under en långlunch, förstår att det varit trevligt!

  2. Anna Karin skriver:

    Ser jätteintressant ut! Tack för tipset, ska kolla detta när jag åker ner till Stockholm i oktober

  3. ann skriver:

    Ja det är en fantastisk utställning, man blir glad och full av beundran.

  4. […] Vikingatid & nu » Njuta länge Jag njuter länge, av utställningen Slow Art. Jag köpte med mig utställningskatalogen (ja, bok är ju en precisare benämning) och den är […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange