Jag har packat, packat grejer jag behöver. Saker jag behöver på Broderisymposiet. Jag  reser hur tidigt som helst idag & sedan startar det hela med föreläsningar efter lunch & sedan är det dags för workshops på eftermiddagen. Det är ganska spännande att man bara behöver ha med sig det man broderar med och behöver för det – så jag har packat lill-saxen, fingerborgen, nålar, pennan som försvinner av sig själv, blocket och några pennor. Jag har också med mig en lite större sax (kan vara bra att ha). Allt det textila materialet för att genomföra de workshops jag skall gå på ingår. Jag skall gå på  Inspirations from African Textiles med Mary Sleigh & Berättande Broderi med Carina Marklund. Det skall bli riktigt spännande.


Jag har också plockat ihop ett litet kit med material för att göra ATC. Det är lite kartong, tygbitar, pärlor, limstift och lite olika trådar. Det kan ju vara så att man har lust att brodera på kvällen eller så och inte kan/får/vill brodera på det man jobbar med på workshops. Jag håller på att göra en massa ATC inför Broderiakademins årsmöte i höst, då det kommer att bli en massa byten & jag vill byta, massor :)

I´ve packed the thins I need for the Embroidery Symposium. I´ll attend workshops with Mary Sleigh and Carina Marklund.  All the textile materials are included, the fabrics, yarn…so all I have to bring is needles, scissors, and such. But I also put together an ATC-kit som that I can (if Iwant to and have the time, to make some ATc´s) I´m making a lot of ATC´s now cause in october I´ll be at the annual meeting with the Embrioidery Guild and there it´ll be a lot af trading ATC´s.
/Madde

 

Tagged with:
 

4 Responses to Packad & klar

 1. Maria skriver:

  Kul att se alla dina dagsbilder. Och hur härligt låter det inte med den broderiresa, jag vill också!

 2. Maria skriver:

  en broderiresa…skulle det stå

 3. eva albrektsson skriver:

  Ha det så jättkul dessa dagar så ses vi på lördag!!
  eva

 4. […] om Carina. Carina Marklund som gick samma kurs som jag i helgen. Jag träffade henne ifjol på broderisymposiet. När jag nu ändå var i Dalarna så passade jag på att på hemvägen åka in till Dalarnas […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange