Igår hade jag möjlighet att ta en ledig dag & den var väldigt välbehövlig. Jag jagade bort trastar och skyndade mig att plocka de vinbär som var kvar för att göra min vinbärssaft. Jag älskar vinbärssaft & jag brukar blanda friskt av alla färger (men det blir oftast mest av de svarta). Jag njuter verkligen av att dricka ett stort glas vinbärssaft mitt i vintern.
Jag bakade med söta, goda röda krusbär, fikade, spelade wordfeud och läste. Jag pysslade också om chiliplantorna som bor i farstufönstret. Jag var lite osäker på om dom skulle trivas där, men det verkar dom göra för nu är chilin på gång. Ska man torka chilin eller vad säger ni?

Jag har också gjort ett par ATC och naturligtvis dagens bild – det blev en dam & en man på samma tema som mitt broderi jag gjorde i juni. Bild 26 av 50.

Idag åker jag med några ut min syjunta på en resa till Luleå. Vi skall se utställningar, umgås, äta god mat och ha trevligt. Jag återkommer med en rapport till veckan. I fjol åkte vi söderut & i år blir det alltså norrut. Vad gör du i helgen?

I took a day off, I really needed it. I boiled currant must – out of red, white and back currants. My favourite must of all. Love to have a glass in the middle of the winter and get the taste of summer. I also baked, read, played wordfeud, drank coffe and of course made my daily art. This is no.26 of 50. (on the same theme as my embroidery in june)
/Madde

5 Responses to Ledig & huslig

 1. Emma skriver:

  Vilken härlig helg!
  Kika in hos mig och se vad jag har haft för mig idag :)

 2. MAria skriver:

  Kul citat på din dagens bild!
  Synd att ni är norrut på en söndag, annars hade ni kunnat stanna till på Rabarber i Piteå…men vi har ju stängt idag.

  • madde madde skriver:

   Rabarber hade varit roligt, kollade upp det, men det får bli en annan gång. Det blir museet i Skellefteå på vägen hem istället. Ha en bra söndag Maria.

 3. […] nu. Jag tror jag har hittat honom. Jag tror det. Detta är den andra mannen. Den första var nummer 26. Här ovan ser ni i alla fall bild 35 & 36 av […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − femton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange