Solen skiner, himlen är blå, havet glittrar och jag står i ateljén och målar – oj , så skönt det är. Stilla, inne, jag och färgerna. Målar i en bok/art journal/skissbok – en bok med folksagor som nu blir en bok med damer, många damer blir det. Jag målar också på papper, andra damer och några på duk. Kanske får något av detta följa med på utställning i december (Ålidhems bibliotek), kanske inte. Kanske blir det annat tills dess, jag får se. Men det är gott just nu – både varandet & görandet.


Det blir roligare att ta med händer och själva görandet i fotografierna ibland tycker jag & då får man helt sonika ta bilder på sig själv – så fram med kamerastativet & fjärrutlösaren :)  (& sen den lilla kameran så att jag fota kameran)

The sun is shining, the sky is blue, the sea is beautiful and I´m in my studio painting and it feels great. I paint on paper, on canvas and in a book/art journal. Perhaps some of it will be in an exhibition in december, or not, I´ll see. Right now though, this is great. Since I sometimes like to show photos of the actual painting (the making of things) I have to take photos of myself –  so bring out the tripod and remote :)
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange