En rolig bok, med massor av tips är Surfaces for Stitch av Gwen Hedley. det är en rolig bok med en massa konkreta och handfasta tips och beskrivningar hur du kan använda spännande material som underlag för dina broderier – tyg, plast, cellofan, puff-färg, tyvek mm.  Här finns också handfasta instruktioner i hur du gör en bok, broscher och annat – projekt där du kan applicera de tekniker hon delat med sig av i boken. Är du intresserad av att hitta dessa material så vet jag att Canvas har. Och har man inte har för intention att skaffa dessa udda material, fusa plast eller så, så är det ändå en väldigt inspirerande & vacker bok. Bilderna, färgerna och formerna lockar och ger idéer. Det finns en massa jag kommer på som jag kan göra…
(Jag gillar också hennes andra bok Drawn to stitch)
This book, Surfaces for stitch, by Gwen Hedley is a great inspiration. She shows a lot of materials (plastic, tyvek, fabric, puff-paints etc) and what you can make with them. It´s great and all the photos are great aswell. I also like Gwens other book, Drawn to stitch.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Du kan brodera på allt

  1. eva albrektsson skriver:

    Ja, Madde verkligen inspirerande böcker, fast som du säger man kanske inte har intentionen att använda dessa udda material, men man blir inspirerad. Skönt att höra att du är OK efter jordskalvet, tänkte på dej!
    MVH Eva

  2. Broderamera skriver:

    Vad spännande och inspirerande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange