Jag gillar färg & jag gillar tyg. Just nu önskar jag att jag hade tid att fokusera på det. Fokusera på att bygga egna mönster, strukturer och uttryck i färgen, på tyget. Att sedan gå på med stygn, med applikationer. Istället tittar jag på bilder, längtar, planerar…Nu ska jag skriva istället. Jag och en kopp kaffe skall umgås med orden idag.

I like fabric and colour. I like making my own patterns, combinations and structures. Then use stiches, applications. Instead of doing I´m watching photos, planning, longing…. I have to write instead. I´m going to take a cup of strong coffee and start writing.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.