En fotopromenad kan också vara i ett landskap fullt av konst. Jag tycker om att gå omkring på Umedalen & bland skulpturerna där. Skönast är nog när man får gå där alldeles själv, i vilken takt man vill. Denna gång stannade jag vid Cristina Iglesias skulptur – magisk, spännande och väldigt roligt att fota självporträtt av sig själv i.
En massa av skulpturerna är permanenta och bor i parken, men det kommer också nya. Nästa version av Umedalen Skulptur har vernissage den 9 juni. Då går jag inte dit, för mycket folk….men en annan dag, gärna en kväll, i lugn och ro och i min egen takt.

A walk through a landscape full of art – Umedalen Skulptur. This time I concentrated on the sculpture by Cristina Iglesisas. It´s excitiing, almost like magic and a lot of fun to experiment with self-portraits on… The next grand opening of Umedalen Skulptur is on the 9th of june. Something to look forward to this summer.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En egen kväll

  1. maria skriver:

    Låter nästan meditativt med en sådan promenad.

  2. Berith skriver:

    Å jag vandrade där idag… alldeles ensam;-) Annars brukar jag mest vara där i sällskap med barn. Det är oxå härligt, då de ser på skulpturerna från sin sida – ofta nyfikna på vad de små “skyltarna” har att berätta om verk och konstnär. Ha en skön skulpturpromenad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange