Nu har jag börjat med detta årets vykortsbyte – Postcard Swap 2012. Som ifjol så blev det återbruk av en gammal akvarell (jag har en himla massa gamla akvareller). Jag har skurit akvarellen i vykortsstora bitar & så har jag hittat ord som jag vill ha med, ett citat. Citatet har jag skrivit ut och målat. Jag skall sätta ihop dom med akvarellen, tillföra något annat och något tredje. Jag återkommer…

I´ve started with this years postcards – Postcard Swap 2012. Like last year I´m re-using an old water colour. I´ve got a quote that I like, so that´s going to be a part of it as well, and there will be a coulpe of other details to. I´ll be back..
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Måleri-återbruk

  1. Elin Folkesson skriver:

    Vad kul! Jag loggade precis in på min blogg för att skriva om att jag också ska delta i vykortsbytet :)

  2. […] på de kort jag kommer att få. Det här är så roligt! Vill du se hur jag gjorde så kolla HÄR & […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange