På vårvintern 2011 startade en stygnhälsning – ett kedjebrevsbroderi som varade fram till nyår. Elva kvinnor startade i mars på var sitt broderi – grunden var en handduk av valfri sort. Jag valde min mormors gamla kökshandduk som jag använt så det blivit hål i den. Jag valde att klippa upp två av hålen, förstora dem och så klippte jag ur monogrammet och flyttade det. Detta var min början. Det som jag skickade iväg och så här såg det ut tio månader sedan när jag fick det tillbaka…
(ett  broderi av elva brodöser)

Jag är väldigt glad för denna, den var väldigt rolig att få tillbaka. Känns detta spännande så har Slöjdakademin en stygnhälsning på gång, kanske ska du vara med (de vill ha anmälan, som är bindande, senast den 15 januari)?

In march 2011 I started (& ten more women )on an embroidery – I cut some holes in it, moved a monogram & then I sent it of… It has now been in the hands of ten others, who has embroided on it. I just got it back (we all got ours back) & I really love it!
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Min egen stygnhälsning

 1. IréneJB skriver:

  Så kul att se. Har tänkt blogga min handduk ett tag nu, men kommer alltid på det så här sent och då blir det inte några bra bilder. Försöker komma ihåg vad jag bidrog med på din handduk, men är faktiskt inte helt säker.

 2. Elisabet skriver:

  Jag har anmält mig! Man får veta så bra grejer hos dig, Madde. Jag gillar verkligen dina hål.

 3. Gerda-Thyra skriver:

  Oj… vad kul! Så fin och häftig din handduk blev!
  Jag har anmält mig!

 4. ann skriver:

  vad fin den blev Madde, det var extra spännande med dina hål!!! Jag har inte fått min än men jag väntar ivrigt.
  Tack för reklamen.

 5. Marie skriver:

  Kul att se den klar. Tog faktiskt modet till mig och klippte ett extra hål i din handduk, kändes lite busigt ;-) Min kan ni se på textilmarie.blogg.se

 6. madde madde skriver:

  Helt rätt att klippa hål Marie, helt rätt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange